

WELKOM BIJ MIJN PODCAST!
In de Food Marketing Podcast deel ik inspiratie en tips met je over,
jawel hoor... Food & Marketing.
Ik ga in gesprek met inspirerende ondernemers en professionals in de dynamische wereld van eten & drinken, wat is hun bestemming, maar nog veel interessanter hoe beleven ze de reis ernaar toe.
Hoe werkt ondernemen in de foodwereld nu precies en hoe kun jij daarvan leren om jouw business nog succesvoller te maken en te groeien in klanten en omzet.
Het allerbelangrijkste, hoe zorg je ervoor dat datgene wat je doet jou nog meer energie en voldoening gaat geven en dat je kunt vertrouwen op de keuzes die je maakt, want dan volgt succes en geluk vanzelf!
Top 3 afleveringen uitgelicht
Alle afleveringen zijn natuurlijk interessant om te beluisteren, maar heb je geen zin of tijd om alles te luisteren, start dan zeker met deze top 3!

#13 Dries Habraken, conceptontwikkelaar & food innovator
In deze aflevering ga ik in gesprek met Dries Habraken, eigenaar van Pit Foodconcepts.
Bij Pit komen creativiteit, commercie, marketing en innovatie samen. Dries deelt hoe hij trends spot, innovatie aandrijft en hoe hij in de afgelopen 10 jaar meer dan 125 projecten succesvol leven in heeft geblazen.
Van inspirerende hoogtepunten tot uitdagende dieptepunten, zijn reis is een ware bron van inspiratie.

#15 Mijn visie op de (her)positionering van
een foodbedrijf.
Benieuwd naar mijn visie op de (her)positionering van (food)bedrijven?
In deze aflevering deel ik mijn inzichten over het leukste deel van mijn werk: het positioneren van start-ups en het herpositioneren van MKB-foodbedrijven.
Of je nu een foodie bent of niet, deze inzichten zijn waardevol voor elke sector.
Luister nu en ontdek hoe je jouw bedrijf succesvol kunt (her)positioneren!

#36 Retaillessen uit Dublin - in gesprek met Bart van Loon, Category Manager Vers bij SPAR
Samen met Bart van Loon, Category Manager Vers bij SPAR, blik ik terug op een inspirerende reis naar Dublin met de FoodFocus Profs en Masters van Focusplaza.
Drie dagen lang dompelden we ons onder in de Ierse foodwereld — van Donnybrook Fair tot Dunnes Stores, en van convenience tot vakmanschap.
Wat zijn de grootste verschillen met Nederland? Wat kunnen we leren van de Ierse foodretail? En hoe vertaalt een category manager deze inzichten naar zijn dagelijkse praktijk?
TE GAST IN MIJN PODCAST?
Dankjewel voor het luisteren, mocht je de afleveringen interessant hebben gevonden en was dit weer Food for Tought, vol inspiratie en kennis?
Vertel het door of deel het en tag me op LinkedIn, hiermee inspireer je anderen en ik vind het natuurlijk ontzettend leuk om te zien wie er luistert.
Mocht je zelf graag gast willen zijn in de podcast, laat het met dan zeker even weten en stuur me een bericht!
